2014. február 9-e az első mérföldkő a Call of Duty (első rész) újrakezdésében, habár még szerverkészítéssel sohasem foglalkoztam. Úgy másfél-két éve szerencsétlenkedtem a konfigurálással pár órát, de hamar beleuntam, ugyanis rengetegféle variációt kivitelezhetünk módolás közben, így viszont nagy a hibaszázalék is, miszerint "dolog egy" nem fog tetszeni "dolog kettőnek" a beállításoknál, s másik ötszáz paraméter módosításával jön rá végül az ember a helyes megoldásra, ami egy idő után - valljuk be - kissé frusztráló lehet. Idővel ki fogom tapasztalni ezeket is, annyira nem vészes berakosgatni néhány paramétert, néhány mapot. Pár ismerőst azonnal riasztottam, Gerivel és Pacákkal azonnal kipróbáltuk a "vénullapontegy" verziójú szervert, Kamikának is jeleztem - szokásához híven ő most mással van elfoglalva, pontosabban a megfelelő mértékű folyadékbevitelezéssel. :)

Teljesen alapbeállítású headquarters szerver 10 perces körökkel. Két gyorsmenetet kipipáltunk Saint-Lô-ban Pacákkal, hihetetlen érzés volt újra nosztalgiázni, pedig durván egy éve nélkülözzük - ami azért nem olyan nagy léptékű időintervallum - Papi szerverét, a Ch!merát.

Teljes méretben itt nézd meg!

Teljes méretben itt nézd meg!

A jövőben egy-két hasznos apróságot szeretnék majd megosztani eme RPG játék (hanyatló) világából, szervermódolásról, tapasztalatokról és természetesen nosztalgiázásból is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása